Könnyű nyári étel, és fél óra alatt kész.
Hozzávalók:
- 1 kb. 50 dkg-os csirkemellfilé
- 2 db őszibarack (nektarin, vagy befőtt is jó)
- 2 db piros kaliforniai paprika (kápia is jó)
- 2 evőkanál balzsamecet
- 2 evőkanál méz
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- olaj, só, bors
Elkészítés:
- A kockákra vágott csirkemellet az olajon elkezdem pirítani, majd hozzáadom a felszeletelt vöröshagymát, az apróra vágott fokhagymát, a balzsamecetet és sózom, borsozom.
- A félig megpuhult csirkéhez hozzáadom a felkockázott paprikát és a mézet. A szintén kockára vágott őszibarackot az utolsó néhány percben adom hozzá.
- Köretként párolt rizst készítettem hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése