2013. július 18., csütörtök

Csirke paprikával és őszibarackkal

Könnyű nyári étel, és fél óra alatt kész. 



Hozzávalók:
  • 1 kb. 50 dkg-os csirkemellfilé 
  • 2 db őszibarack (nektarin, vagy befőtt is jó)
  • 2 db piros kaliforniai paprika (kápia is jó)
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál méz
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj, só, bors


Elkészítés:

  1. A kockákra vágott csirkemellet az olajon elkezdem pirítani, majd hozzáadom a felszeletelt vöröshagymát, az apróra vágott fokhagymát, a balzsamecetet és sózom, borsozom.
  2. A félig megpuhult csirkéhez hozzáadom a felkockázott paprikát és a mézet. A szintén kockára vágott őszibarackot az utolsó néhány percben adom hozzá.
  3. Köretként párolt rizst készítettem hozzá.
 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...